Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Bibox -> Investeer in nieuwe projecten + Auto Trading Feature!

Via Bibox kunt u in nieuwe projecten investeren waardoor u er als eerste bij bent. Hoog risico/rendement!

Bibox -> Investeer in nieuwe projecten + Auto Trading Feature!

Full Description


Als u handelt met het eigen token van de beurs (het BIX-token), krijgt u 25% korting op de handelskosten. Dit betekent dat de handelskosten voor dergelijke transacties slechts 0,15% bedragen voor nemers en 0,075% voor makers als ze handelen met BIX.

Automatisch Traden

Automatisch beleggen (getimed beleggen met vaste middelen) wordt door Warren Buffett geprezen als “het financiële wapen om professionele beleggers te verslaan”. Het is o.a. gebaseerd op het concept van Dollar Cost Averaging (DCA), een veelgebruikte investeringsstrategie.

Marktoverschrijdende arbitrage
Geschikte investeerders: het is geschikt voor investeerders met een groot aantal inactieve activa en kunnen het arbitrageprogramma voor het verplaatsen van stenen gebruiken om een ​​stabiel inkomen te verdienen.
Cross-market arbitrage is een reeks geautomatiseerde handelsprocedures die automatisch het prijsverschil tussen verschillende beurzen verdienen. Het belangrijkste kenmerk zijn stabiele inkomsten en een lage retracement. Het is geschikt voor investeerders met een groot aantal inactieve activa en kan het arbitrageprogramma voor het verplaatsen van stenen gebruiken om een ​​stabiel inkomen te verdienen.

Investeringen in vaste activa
Geschikte investeerders: Investeerders met een stabiele inkomstenbron.
Investeerders met een stabiele inkomstenbron. De maandelijkse vastleggingsmethode is het meest geschikt voor beleggers met een stabiel maandelijks inkomen. De beleggers hoeven niet al te veel aandacht te besteden aan de prijs van digitale valuta, maar kunnen de kosten van het aanhouden van posities verlagen door langetermijninvesteringen in vaste activa.

Nethandel
Geschikte investeerders: het is geschikt voor spotgebruikers.
Grid is om te jagen wanneer de prijs laag is en te vertrekken wanneer de prijs hoog is, de verdienste is de kleine retracement en het lage risico. Het is geschikt voor spotgebruikers. Door rasterstrategieparameters in te stellen, kan het automatisch presteren en bandversterking krijgen.

Trendhandel
Geschikte investeerders: van toepassing op USDT-standaard of valutastandaardklanten die waarde willen toevoegen aan hun vermogen vanaf 18 jaar, gekenmerkt door op en neer jagen, door middel van machine learning, hoogfrequente handel en hoge rendementen op de contractmarkt.
Gekenmerkt door op en neer jagen, door middel van machine learning, hoogfrequente handel en hoge rendementen op de contractmarkt.

Zie ook:
https://bibox.zendesk.com/hc/en-us/articles/900000777383-Bibox-Launches-Trading-Bot-Zone-and-Automatic-Investing-Service
https://www.bibox.com/v2/strategy_bot_agree

Klik op onderstaande link om korting te krijgen op de fees alleen via onze link!Comments are closed.