Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Bitcoin Faucets – Gratis Crypto Verdienen Via Cointiply, 1000 Gratis Punten Bij Aanmaken Account!

Cointiply is een platform waar je gratis crypto kunt verdienen door simpele taken uit te voeren. Ontvang 1000 Gratis Punten Bij Aanmaken Account!

Bitcoin Faucets - Gratis Crypto Verdienen Via Cointiply, 1000 Gratis Punten Bij Aanmaken Account!

Full Description


Bitcoin Faucets
Dit zijn sites die je belonen voor het uitvoeren van verschillende taken. Dit kan van alles zijn, van het beantwoorden van eenvoudige enquêtevragen tot het spelen en testen van een game. Het bedrag dat je verdient met deze taken is meestal maar een paar satoshi, en eerlijk gezegd geloof ik dat je tijd beter besteed kan worden. Ik wil echter niemand ervan weerhouden dit te proberen, aangezien deze vroeger tot 1 BTC per taak konden betalen en hoewel het destijds niet veel was, weten we allemaal wat er recentelijk met de prijs is gebeurd.

Cointiply
Er zijn veel Bitcoin Faucets en het is goed om voorzichtig te zijn, omdat er ook oplichting kan worden gevonden. Een vertrouwde is Cointiply, ze hebben meer dan $3 miljoen aan beloningen betaald en ze hebben veel taken beschikbaar. Hoe Cointiply werkt, is dat je punten ontvangt door taken uit te voeren waarmee je vervolgens Bitcoin kunt verzilveren. Een geweldige manier om uw inkomsten op Cointiply te verhogen, is door simpelweg dagelijks in te loggen op uw account, aangezien u een loyaliteit boost krijgt en meer punten verdient voor elke taak die u doet. Merk ook op dat de taken variëren in zowel punten als lengte, dus als je hier echt succesvol wilt zijn, moet je zien welke de moeite waard zijn. En tot slot, als waarschuwing: geef niet te veel persoonlijke informatie in enquêtes, omdat ik niet zeker weet hoe zorgvuldig Cointiply de bedrijven controleert die hun service gebruiken. Maak gratis een account aan en ontvang 1000 Gratis Punten om mee te beginnen!Category

Comments are closed.