Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Bybit $30,- Gratis Bonus Link! Crypto Leverage Trading Platform!

Wil je gratis $30,- aan Bitcoin ontvangen? Klik dan op onze affiliate link en stort minimaal 0.02BTC om de bonus te ontvangen op je Bybit account!

Bybit $30,- Gratis Bonus Link! Crypto Leverage Trading Platform!

Full Description


Het is geen geheim dat u enorme hoeveelheden geld kunt verdienen met leverage traden. Het is belangrijk dat je een crypto exchange met veel gebruikers, een hoge liquiditeit en een grote gebruikersvriendelijkheid gebruikt. Dit is waar Bybit-uitwisseling het voortouw neemt en momenteel de industrie verovert.

Bybit heeft ondersteuning voor Bitcoin, Ethereum, EOS en Ripple

Op het moment van schrijven biedt Bybit ondersteuning voor Bitcoin, Ethereum, EOS en Ripple. Als zodanig worden de belangrijkste cryptocurrencies al ondersteund door de site. Dit is vrij uniek, aangezien Bybit alle vier deze cryptocurrencies op dezelfde uitwisseling heeft.

Als u een van de 4 activa wilt verhandelen, moet u de munt die bij het actief hoort storten (maar stort eerst minimaal 0.02 BTC om de bonus aanbieding te ontvangen), wat betekent dat als u BTC wilt verhandelen u BTC moet storten, als u ETH wilt verhandelen, u ETH moet storten.

Dit betekent dat als u Bitcoin naar het platform verzendt, u niet in staat bent om lang en kort te gaan, XRP, EOS of ETH, en op dit moment is er geen spotuitwisselingsfunctie waarmee u kunt ruilen. Of ze plannen hebben om dit in de toekomst te veranderen, is nu niet zeker.

Dus om aan de slag te gaan met Bybit moet u eerst een account openen. U kunt dit doen door mijn verwijzingslink hier bij deze vermelding te gebruiken (let op, er zijn geen beperkingen voor het hebben van meerdere accounts, ik zou zelfs aanmoedigen om meer dan één account te hebben, omdat u een speciaal SHORT account en een speciale LONG account. De reden dat u dit misschien wilt doen, is als een transactie niet naar wens is met een bepaalde hefboom, u kunt een andere transactie op een andere rekening met hogere hefboom creëren om uw verliezen te dekken.

Wees voorzichtig met leverage trading, begin zeker niet met een hefboom meer dan 3x om het te leren. Je kunt ook de demo versie van Bybit gebruiken om levverage traden te leren.Tags/Keywords

Bybit Bonus Link

Comments are closed.