Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Coinstats.App 3 Maanden Gratis Pro Met Onze Link!

Waarschijnlijk de beste app om online uw crypto portfolio mee bij te houden en te traden via 1 app op verschillende exchanges!

Coinstats.App 3 Maanden Gratis Pro Met Onze Link!

Full Description


Chrome (and Brave) and Firefox extension and MacOS Widget:
https://chrome.google.com/webstore/detail/coinstats-crypto-portfoli/fbbckponafgkennhnmgfoikfmbkiplgp
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/coinstats/
https://apps.apple.com/us/app/coin-stats-widget/id1387758574?mt=12

Hoe u kunt traden via de CoinStats-app

Met de CoinStats-app kunt u handelen op meerdere exchanges door apis aan te maken met trading functionaliteit en die apis in te voeren in de app. Zo hoeft u niet meer apart in te loggen op verschillende exchanges en kunt u op alle exchanges traden via de app.

Bovendien is handelen op CoinStats veel eenvoudiger omdat u gewoon de ene munt in de andere ruilt met de best beschikbare prijs op de beurs die u gebruikt, zelfs in gevallen waarin die munten geen direct handelspaar hebben.

Als u bijvoorbeeld uw XRP naar XVG in uw Binance-account wilt omwisselen, zal Coinstats de transactie automatisch laten plaatsvinden via BTC of ETH, door meerdere bestellingen te plaatsen en ervoor te zorgen dat u de best beschikbare prijs krijgt. Omdat er geen marktorders gebruikt worden duurt de transactie meestal maximaal 10 seconden.

Om te beginnen met handelen bij CoinStats, moet u eerst uw exchange account koppelen.

Vervolgens kunt u naar de handelsstroom gaan vanuit uw portefeuillescherm of een muntenscherm dat u wilt kopen of verkopen.

Daarna selecteert u gewoon uw verbonden wisselrekening en vervolgens de bedragen die u wilt kopen of verkopen.

Prijzen Coinstats App:

De app is gratis te gebruiken. Voor pro features zoals handelen gelden vanaf prijzen van €3,67 per maand voor 10 exchanges koppelen en €14,58 voor Premium waarbij u een onbeperkt aantal exchanges koppelen. U kunt ook een lifetime Pro aanschaffen voor 0.015BTC of Premium voor 0.03BTC.

Gratis 3 Maanden Pro

Via onze CoinStats link krijgt u 3 maanden gratis pro en kunt u dus alles uitproberen voordat u tot een aankoop overgaat.

 Comments are closed.