Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Goedkoop Internationaal Geld Versturen + Gratis Dollar Rekening!

Supertip: open een gratis dollar rekening en zet je euro´s om in dolars wanneer de dollar gaat stijgen en de euro minder waard wordt t.o.v. de dollar en vice versa!

Goedkoop Internationaal Geld Versturen + Gratis Dollar Rekening!

Full Description


Internationaal geld versturen via de bank is erg duur, de commissies en wisselkoersen die berekend worden door de banken zijn zeer ongunstig. Wil je b.v. €100,- overmaken naar een land buiten de EU dan is de kans groot dat er van die €100,- minder dan €50,- overblijft en de ontvanger dus geen 100 maar minder dan 50 euro ontvangt. Wise.com (voorheen: Transferwise) heeft hier een innovatieve oplossing voor bedacht. Zij hebben rekeningen in elk land waardoor je geld stort op hun nationale rekening en uitbetalen via hun rekening in het land van de begunstigde. Op die manier hoeft het geld geen internationale oversteek te maken en worden kosten bespaard op commissie en dure wisselkoers verschillen. Uiteraard betaal je een kleine fee aan Wise.com om gebruik te maken van hun service maar in de meeste gevallen betekend dat dat je zo´n 80% bespaard op het maken van internationale transfers.

Gratis Dollar Rekening

Een ander zeer groot voordeel is dat je toegang krijgt tot je eigen gratis dollar rekening. Zo kun je hedgen en speculeren op koers dalingen en koers stijgingen van de dollar, euro en andere valuta. Ook is dit zeer gunstig bij het doen van betalingen in dollars want je hoeft dus geen wisselkoers verschillen te betalen want je betaald direct in de dollar munteenheid. Bij een bank moet je geld betalen voor het hebben van een dollar rekening. Profiteer hier dus van en maak vandaag nog een account aan.Comments are closed.