Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

Interdax.com bonus signup link, korting op trading fees!

Via onderstaande link krijgt u 5% bonus BTC op uw eerste storting en 10% korting op de trading feed.

Interdax.com bonus signup link, korting op trading fees!

Full Description


Maak gebruik van de link bij deze vermelding om 5% extra BTC te krijgen op de waarde van uw eerste storting. Stort 1 BTC e ontvang dus 0.05BTC gratis erbij! Daarnaast krijgt u 10% korting op de trading fees!

De fees zonder korting:

  • Maker fee: Passieve opdrachten (liquiditeitsverschaffers) krijgen altijd 0,025% van de waarde van de transactie betaald.
  • Taker fee: Agressieve orders (liquiditeitsafnemers) betalen 0,075% van de waarde van de transactie.

Unique Selling Points:

  • Maak sub accounts aan om zo te kunnen shorten en long te kunnen gaan via meerdere accounts op 1 platform. Zo kun je dus eenvoudig hedgen. en kortere of langere swings traden.
  • Veel mogelijkheden om account te beveiligen zoals: Google Authenticator, Email Encriptie met Open PGP public key, IP adres whitelist, disable keep alive session zodat je niet continue ingelogd blijft en anderen verder kunnen gaan waar je was gebleven indien ze toegang tot je (publieke) computer hebben.
  • Trading API´s kun je genereren
  • Eenvoudige en snelle interface.

Over de trading competities:

Handelsgevechten zijn in wezen een handelscompetitie waarbij deelnemers het uitvechten om van hun handelsstapel meer te maken dan hun tegenstanders.

Elk gevecht vindt plaats op een gelijk speelveld waarbij deelnemers allemaal beginnen met hetzelfde saldo, met een vast tijdvenster om te proberen hun saldo in te ruilen voor het grootst mogelijke bedrag.

Als de strijd is afgelopen, winnen de deelnemers met de hoogste saldi een prijs.Comments are closed.