Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

SwissBorg Tot €100,- Gratis Bonus Registratie Link Vind U Hier!

Om in aanmerking te komen voor de top op €100,- bonus moet u een account aanmaken, uw identiteit bevestigen en minimaal €50,- storten!

SwissBorg Tot €100,- Gratis Bonus Registratie Link Vind U Hier!

Full Description


Swissborg.com € 1, – Tot €100, – gratis via onze registratielink!
Enigszins hoge handelskosten maar in ieder geval niet verborgen in de wisselkoers (wat u vaak ziet bij de 0% commissie exchanges). Doordat u kunt kiezen voor de beste prijs van verschillende crypto exchanges krijgt u de beste prijs krijgt voor uw aankoop van Bitcoin en andere cryptomunten. U moet dan wel verbonden zijn met de andere exchanges via de api om via 1 platform (de SwissBorg App) te kunnen kopen en verkopen op meerdere exchanges.

SwissBorg Unique Selling Proposition (USP´s)

 • Krijg de beste crypto prijs en liquiditeit uit meerdere beurzen. Maak verbinding met meerdere beurzen en handel via één account!
 • Krijg inzicht in uw historisch betaalde handelskosten (trading fees), winsten en portfolio waarde. Krijg een realistisch beeld van uw prestaties met zowel niet-gerealiseerde als gerealiseerde winst / verlies opgesplitst per munt.
 • Spreid risicos via crypto-investeringsbundels die werken zoals kleine ETF van top 5 crypto’s
 • De cyborg voorspeller (cyborg predictor) en SwissBorg Indicator zijn korte termijn trend voorspellers (abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief om gratis 4 Cyborg-voorspelling indicaties te bekijken! Live voorspellingen zijn beschikbaar voor gebruikers van de Wealth App (gratis app in de App Store voor iPhone en Google Play voor Android, KYC vereist)
 • Uitleenfunctie binnenkort beschikbaar via de app waardoor u een rentevergoeding kunt ontvangen op de crypto in uw portfolio.
 • Koop en verkoop cryptovaluta met 18 fiat-valuta’s, waaronder CHF, EUR, GBP, USD en meer!
 • Vertrouwd platform met bankpartners die deel uit maken van het Instant SEPA en Faster Payments-netwerk. Bankoverschrijvingen kunnen daardoor in slechts 5 minuten worden voltooid.
 • Aantrekkelijk affiliate programma

SwissBorg affiliate programma:

Nodig je vrienden uit en verdien Bitcoin

Met elke succesvolle uitnodiging krijg jij en je vriend gratis tussen de €1,- en € 100 in Bitcoin (kans tussen de €1,- en €100,-)!

Hoe werkt het affiliate programma?

 1. Deel uw Unique Rewards-link
  Log in op de Wealth-app en deel uw Unique Rewards-link
 2. Je vriend doet een aanbetaling
  Je vriend meldt zich aan met je Unique Reward Link en stort minimaal € 50 (of gelijkwaardig) in de Wealth-app
 3. Claim uw beloning
  Jij en je vriend ontvangen elk een ticket ter waarde van maximaal € 100 in Bitcoin

Maak dus een account aan via onze link en ook u krijgt dan tussen de €1,- en €100,- na storting van €50,-.Comments are closed.