Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

SwissBorg Tot €100,- Gratis Bonus Registratie Link Vind U Hier!

Om in aanmerking te komen voor de top op €100,- bonus moet u een account aanmaken, uw identiteit bevestigen en minimaal €50,- storten!

SwissBorg Tot €100,- Gratis Bonus Registratie Link Vind U Hier!

Full Description


Swissborg.com € 1, – Tot €100, – gratis via onze registratielink!
Enigszins hoge handelskosten maar in ieder geval niet verborgen in de wisselkoers (wat u vaak ziet bij de 0% commissie exchanges). Doordat u kunt kiezen voor de beste prijs van verschillende crypto exchanges krijgt u de beste prijs krijgt voor uw aankoop van Bitcoin en andere cryptomunten. U moet dan wel verbonden zijn met de andere exchanges via de api om via 1 platform (de SwissBorg App) te kunnen kopen en verkopen op meerdere exchanges.

SwissBorg Unique Selling Proposition (USP´s)

 • Krijg de beste crypto prijs en liquiditeit uit meerdere beurzen. Maak verbinding met meerdere beurzen en handel via één account!
 • Krijg inzicht in uw historisch betaalde handelskosten (trading fees), winsten en portfolio waarde. Krijg een realistisch beeld van uw prestaties met zowel niet-gerealiseerde als gerealiseerde winst / verlies opgesplitst per munt.
 • Spreid risicos via crypto-investeringsbundels die werken zoals kleine ETF van top 5 crypto’s
 • De cyborg voorspeller (cyborg predictor) en SwissBorg Indicator zijn korte termijn trend voorspellers (abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief om gratis 4 Cyborg-voorspelling indicaties te bekijken! Live voorspellingen zijn beschikbaar voor gebruikers van de Wealth App (gratis app in de App Store voor iPhone en Google Play voor Android, KYC vereist)
 • Uitleenfunctie binnenkort beschikbaar via de app waardoor u een rentevergoeding kunt ontvangen op de crypto in uw portfolio.
 • Koop en verkoop cryptovaluta met 18 fiat-valuta’s, waaronder CHF, EUR, GBP, USD en meer!
 • Vertrouwd platform met bankpartners die deel uit maken van het Instant SEPA en Faster Payments-netwerk. Bankoverschrijvingen kunnen daardoor in slechts 5 minuten worden voltooid.
 • Aantrekkelijk affiliate programma

Swissborg Token CHSB Kopen?

Ben je van plan om de Swissborg CHSB te kopen? Dan kun je het beste kopen wanneer de prijs onder de 20 week moving average is. Dit is wat Swissborg er zelf over te zeggen heeft:

Om onze tokenhouders te beschermen, hebben we een revolutionair Protect and Burn-mechanisme gecreëerd waarbij we alleen terugkopen en verbranden wanneer het 20-dagen moving average in een bearish zone ligt!

Hoe werkt onze bescherming en verbranding?

Elke maand voegen we 20% van de inkomsten uit vergoedingen in de SwissBorg Wealth App toe aan onze protect en burn-balans. Omdat dit saldo is gebaseerd op vergoedingen, wordt de reserve groter naarmate meer gebruikers deelnemen aan de Wealth-app, waardoor we de prijs van CHSB nog beter kunnen beschermen.

Wanneer de prijs van CHSB naar een bearish zone beweegt op basis van het 20-dagen voortschrijdend gemiddelde, plaatsen we automatisch bestellingen om tokens van de markt terug te kopen. Deze tokens worden vervolgens verbrand, waardoor de totale voorraad tokens permanent wordt verminderd.

Dit is anders dan de meeste terugkoop- en brandprogramma’s, aangezien traditionele token-brandprogramma’s tokens verzamelen en het branden starten volgens een openbaar gedeeld schema. Dit betekent dat speculanten op korte termijn het systeem kunnen bespelen door tokens te kopen voordat ze worden teruggekocht en onmiddellijk te verkopen nadat de prijs is gestegen. Dit levert geen echt voordeel op voor loyale tokenhouders.

Omdat we bij SwissBorg alleen bestellingen plaatsen wanneer de prijs van ons token een bearish zone binnengaat, is het voor speculanten moeilijker om te voorspellen wanneer dit zal plaatsvinden om te profiteren van de prijsvolatiliteit op korte termijn. Dit fungeert als een stimulans om CHSB’s aan te houden naarmate de protect en burn-balans zich opstapelen, en beloont CHSB-houders op de lange termijn aangezien hun investering in de loop van de tijd wordt beschermd.

Hieronder zie je de prijsontwikkeling van de CHSB token aan de hand van het token burn proces: “Swissborg CHSB Price and P&B”

Het beste nieuws is dat het protect and burn-programma steeds sterker wordt, aangezien de gemeenschap die de Wealth App gebruikt voortdurend groeit. Bovendien lanceren we binnenkort ons nieuwe Smart Yield-account, waar 25% van alle opbrengsten naar het SwissBorg-ecosysteem gaat, inclusief ons protect and burn-programma.

SwissBorg affiliate programma:

Nodig je vrienden uit en verdien Bitcoin

Met elke succesvolle uitnodiging krijg jij en je vriend gratis tussen de €1,- en € 100 in Bitcoin (kans tussen de €1,- en €100,-)!

Hoe werkt het affiliate programma?

 1. Deel uw Unique Rewards-link
  Log in op de Wealth-app en deel uw Unique Rewards-link
 2. Je vriend doet een aanbetaling
  Je vriend meldt zich aan met je Unique Reward Link en stort minimaal € 50 (of gelijkwaardig) in de Wealth-app
 3. Claim uw beloning
  Jij en je vriend ontvangen elk een ticket ter waarde van maximaal € 100 in Bitcoin

Maak dus een account aan via onze link en ook u krijgt dan tussen de €1,- en €100,- na storting van €50,-.Comments are closed.