Does this listing belong to you or your company?

Create an account now and claim this listing.

TradingView $30 Korting Link! – Beste Trading Software!

Wil je $30,- korting op je premium account van TradingView (instapmodel is Pro account), klik dan op de link in deze omschrijving!

TradingView $30 Korting Link! - Beste Trading Software!

Full Description


TradingView is een cloud-gebaseerd grafiekplatform waarmee gebruikers prijsgrafieken voor verschillende financiële markten kunnen bekijken. U kunt een breed scala aan activaklassen bekijken via TradingView zoals:

  • aandelen
  • grondstoffen
  • obligaties
  • futures
  • valutaparen
  • cryptocurrencies!

U kunt door duizenden aandelen en ETF’s bladeren, zoals TSLA, FB, NVDA, SPY, QQQ en IWM. U kunt ook verschillende andere activa bekijken, zoals het Euro / Dollar valutapaar (EUR/USD), goud (GC1!), Ruwe olie futures (CL1!), Buitenlandse markten futures zoals de Japanse Nikkei futures (NY1!) En bitcoin (BTCUSD) rechtstreeks van Tradingview. De service is een geweldige centrale hub voor handelaars in financiële markten die de verschillende activaklassen in de gaten willen houden. Hun service doet verder uitstekend werk doordat ze gebruikers een diepere blik op de markten bieden door sociale media op te nemen bovenop hun kaartplatform.

Gebruikers kunnen hun technische analyse delen en ideeën uitwisselen met andere leden van de community in een blog-formaat. Een van de meest gebruikte en bekende handelssoftware met grafiek technieken geintegreert is eSignal, waarvan de basisdienst en de trading fees minimum $ 152 / maand + $ 35 / maand zijn voor realtime marktgegevens. TradingView daarentegen kost $ 35,95 per maand voor de Pro + -service en biedt dezelfde services als die in het eSignal-pakket. De service van Trading View biedt handelaren alles wat ze nodig hebben om prijsgrafieken, grafiekvolumes, voortschrijdende gemiddelden te bekijken, evenals andere technische analyse hulpmiddelen die gewoonlijk door professionele handelaren worden gebruikt. TradingView biedt ook de mogelijkheid om prijsgrafieken gratis te bekijken, maar we raden u aan om te upgraden naar de Pro + -versie om te profiteren van real-time gegevens en volledige grafieken, aangezien de gratis versie sommige handelsgegevens uit de grafieken zal filteren.

Hulpmiddelen & functies:
Enkele van de geweldige functies die de service biedt zijn:

  • Een aandelen screener.
  • De mogelijkheid voor “paper trading“.
  • Een handige mobiele telefoon app.

De aandelenscreener is een geweldige zoekfunctie voor actieve handelaren en beleggers omdat het gebruikers toestaat om aandelen te filteren op basis van bepaalde criteria. De aandelenscreener heeft meer dan 100 zoekvelden en biedt toegang tot real-time waarschuwingen op zowel de Amerikaanse als buitenlandse markten.

Het platform biedt gebruikers ook de mogelijkheid voor “paper trading” met virtueel geld, zodat ze handelsstrategieën kunnen oefenen in een gesimuleerde omgeving. Hoewel ze geen niveau 2-gegevens bieden, die essentieel zijn voor daghandel en die worden aangeboden in onze papieren handelssimulator, is dit een goede manier om swing trading te oefenen. U kunt op papier handelen met alle verschillende activa die op de website worden vermeld, zoals aandelen en cryptocurrencies. TradingView biedt een handige en eenvoudig te gebruiken telefoon-app.

De app biedt u de mogelijkheid om candlestick-diagrammen te bekijken en technische analyses uit te voeren, rechtstreeks vanaf uw telefoon. Hoewel het niet wordt aanbevolen om alleen vanaf hun telefoon te handelen, is het gebruik van de app een geweldige manier om potentiële en momenteel open transacties bij te houden wanneer u niet achter uw bureau zit.

Meer weten?

Klik op de link in deze vermelding om naar de aanbieder te gaan en alle features te bekijken! Via deze link krijgt u $30,- korting wanneer u minimaal het goedkoopste premium plan neemt en dat is Pro. Klik op de link en bij afrekenen krijgt u de korting direct!Comments are closed.